Friday, February 5, 2010

Pancing Udang Premis

Salamualaddu...(bagi salam pun tak ikhlas dah)

Malam tadi member ajak mancing udang kat Pandan Mewah...mancing dalam kedai...nama kedai dia HOHAHA...dah dua kali aku pegi sini...tapi cam tak best jek...bukan sebab kumpau...tapi lebih kepada feel yg hampeh...udang sini sangat lemah...bila kita strike jek di tak melawan langsung...bukan cam kat Pandan Indah atau Alam Megah...pergh...udang sume kuat2...best giler...joran kompem melentik...silap sembat mau patah joran (aku dah kene...joran pertama aku cap X-Puyu..) Patutnya aku tak perlu nak update pasal mancing udang ni...sebab malam tadi sumpah tak best...tapi disebabkan ada gak gambar2 sebagai bukti aku hantam saja la...
Program tersebut dicadangkan oleh wusto sebagai mastermind..dari kelmarin dia dok ajak...aku tanya kat mana...dia cakap kat pandan mewah...aku mengeluh sikit sebab mmg aku tau kat situ luck kurang...aku dah pergi dua kali...1st time strike kurang tapi hasil banyak sebab tangkap dengan tangan..2nd time kumpau teruk sebab tukang tangkap tu takde...

sebab tak best kali ni...(tak dapat seko pon...hahahaha) aku tak dapat tunjukkan cara2 dan teknik2 yang seswai...tambahan pulak aku tak bawak pancing sendiri...harapkan kat sini punya kompem hancusss!



tengok muka aku yang tensi...

wusto yang sangat ceria kerana dapat lesen keluar malam untuk lepak ngan kawan2...

jelas terbayang ke'hepi'an wusto bila kunci diberikan...

shidi kelihatan sangap memikirkan masa depan pemancing udang beginner sepertinya...

acong dah bosan tahap kambing nak beranak...

kelihatan mansaiko cuba menunjukkan isyarat lutah tanda tak puas ati...(tipu jek)

shidi hanya target dapat dua ekor sahaja...namun kumpau...

namun aktiviti ini merapatkan silaturrahim...

wajah sebenar di sebalik silaturrahim konon...cait...masing-masing mula mencarut...astaga...

Muka makin ketat...kesimpulan...program paling KUMPAU...tak payah pegi dah~~
There was an error in this gadget